nava spion Liman se scufunda

Flota rusă din Marea Neagră în acțiune!

By: Rosa
Dă de veste...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

7 Comments

 • Adrian:

  Daca navele spion ale federatiei ruse ar fi dotate cu un radar din al doilea razboi mondial nu s-ar mai intampla astfel de accidente. sau daca navele militare ale federatiei ruse ar fi dotate cu un aparat de testat alcoolemia care chiar sa fie utizat din ora in ora :)))

 • Victor:

  Nu e adevarat ca cei 78 de membri ai echipajului rusesc au sarit in apa sa se salveze!!! Ei erau deja acolo incercand sa impinga nava ale carei motoare se oprisera. Era aglomerat pe Bosfor si isiluau claxoane de la toti!Au pus pe avarii si impingeau !

 • Andra:

  Daca 8800 de berbecuti au scufundat o nava ruseasca, sa se calculeze de cati berbecuti e nevoie sa scufundam toata flota ruseaca?!?

 • George:

  Echipamente radar de spionaj, ultimul racnet, au esuat in detectarea unui cargo de marfa din Togo. si s-au ciocnit de el asa de tare ca s-au dus la fund. rusii chiar au luat in serios folosirea procesoarelor Baikal sau ce?

 • Liviu:

  Joss palaria! E ca in filmele cu prosti, o nava de SPIONAJ, despre care ai crede ca are cei mai specialisti dintre specialisti la bord, este scufundata de o nava BANALA. Team building cu pufaika??? intreb si eu :)))

 • Criss:

  Bai, eu cred ca se uitau toti in jos cu ocheanul sa caute submarine NATO si nici unul nu mai era atent pe unde mege Limanu. Le promisese Volodea un milion de dolari si 100 de butoaie cu vodca pentru fiecare periscop NATO adus trofeu!!! :)))

 • alex:

  Daca o nava spion militara a ajuns sa fie scufundata din greseala de un vas comercial atunci armata rusa are o problema! Vai de viitorul comandantului rus al navei dupa bascalia mondiala care se va face pe aceasta tema! Oare cum se simte Putin dupa toate incordarile de forta pe care le-a afisat in ultima vreme? Cred ca i-ar vrea prajiti pe militarii rusi responsabili de accident!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top