ps

Propaganda electorala in Rusia lui Putin

By: authentic
Dă de veste...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

În Rusia lui Vladimir Putin populația trebuie să fie conștientă la ce riscuri se expune în cazul în care alege să voteze cu alt candidat în afara liderului suprem …..

2 Comments

  • Buyviagraonline:

    Pe noi toti ne-au atacat si bombardat:rusia,germania,s.u.a,bulgaria,austria,turcia,ungaria,toți sunt dușmanii noștri vesnici,nu doar rusia!

  • terrediparchi:

    Isi mai aduce aminte cineva de aceast diamant de 24 de karate bolsevice? Pe 4 februarie 2010, Basescu anuntase ca CSAT-ul a aprobat propunerea americanilor de instalare a scutului antiracheta NATO in Romania. Pe 7 februarie 2010, ganditorul si folozoful ce avea sa fie gasit mai tarziu tupilat pe lista lui Dughin de prieteni ai Rusiei publica textul din imagine. Text in care consensul privind apartenenta Romaniei la NATO era comparata cu consensul din inchisoarea numita Repulica Socialista Romana; un consens cum nu au visat nici Stalin, nici Hitler (ete pârț, cum ar veni); Romania a devenit o colonie exemplara; NATO inventeaza inamici ca sa-si vanda pistoalele samd. Asta desi in 2008 Rusia deja invadase Georgia si in 2014 avea sa invadeze Ucraina. Cu ce fantome mai luptam? Ce scuturi? – cu fantome bolsevice, Vasile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top