61902099

Putin își șlefuiește imaginea de „macho” prin noi poze propagandistice

By: Rosa
Dă de veste...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Vladimir Putin se pare ca a intrat în campanie electorală deși nu și-a anunțat oficial candidatura la prezidențialele de anul viitor. Pozele cu liderul rus au devenit sursă de amuzament pe rețelele sociale.

În stilul consacrat, liderul rus a apărut din nou la bustul gol în vacanța petrecută in Siberia.

Deși imaginile au fost luate peste picior de presa internațională, foarte probabil, prin înfățișarea în public în ipostaze inedite, președintele rus își va îndeplini scopul de a obține votul tinerilor ruși.

Vă invit să urmăriți show-ul făcut de liderul de la Kremlin pe timpul vacanței din Siberia în care a fost însoțit de către ministrul rus al apărării, Serghei Shoigu.

 

2 Comments

  • Geanina:

    Sincer, nu prea înțeleg cum prin acest demers Putin va reuși să obțină votul tinerilor ruși. Nu este nimic inedit în înfățișarea a doi sexagenari la bustul gol pe malul apei! După părerea mea liderul de la Kremlin ar trebui să reconsidere modul de promovare a imaginii de președinte puternic, la propriu și la figurat, cu excluderea tradiționalei expuneri la bustul gol, altfel tinde să cadă în penibil!

  • Alexx:

    De fiecare dată când este întrebat despre intenția de a candida la un nou mandat, Putin se mulțumește să afirme că nu a luat o hotărâre în această privință. Faptele îl contrazic însă: desele întâlniri cu tinerii organizate în ultima perioadă și aceste imagini care au menirea de a-l înfățișa ca un președinte puternic, capabil să se ia la trântă cu NATO, UE, SUA și oricine altcineva care stă în calea intereselor Rusiei, demonstrează că hotărârea de a candida a fost deja luată. Mai mult decât atât, Putin dorește să-i câștige de partea lui pe tinerii care tind să-l susțină pe unul dintre posibilii contracandidați ai săi, A.Navalnîi, care a reușit să-i implice în protestele anti-corupție desfășurate cu un an înaintea alegerilor din 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top